Bach’s Blomster Remedier

 

Blomsternes magi hjælper dig med at transformere dine negative tanker & følelser til mere positive, som vil løfte din energi & dit humør. 

De har ingen bivirkninger og kan med fordel tages sammen med konventionel lægeordineret medicin.
De er fantastisk gode til både børn, voksne & dyr.

 

Bach’s blomster til sjælen

Via personlig fjerntest finder jeg frem til de blomsteressenser, der hjælper dig bedst, vil afbalancere dig følelsesmæssigt og bringe dig mere sindsro & sjælefred. 

De blandes i en 50 ml flaske, som enten afhentes eller sendes til dig, sammen med beskrivelse af både de negative & positive tilstande for hver essens.

Eksempel: Hvis du har tankemylder, mental overaktivitet, uønskede tanker samt bekymringer og har svært ved at koble fra, så vil blomsteressensen Hestekastanie hjælpe dig til mere klarhed og ro i sindet.

 

Priser :

300 kr. + porto ved forsendelse.

250 kr. ved gentest inden for 2 måneder + porto ved forsendelse.

 

 

Bach’s Rescue
– Rescue til sjælen

Består af en blanding af 5 bestemte essenser og er meget gavnlige altid at have med sig.

De er nyttige at indtage ved akutte situationer samt ved nervøsitet, eksamensangst, jobsamtaler, angst & forskrækkelser samt efter skænderier eller andre negative oplevelser.

 

Priser : 

20 ml flaske〜 100 kr.

30 ml flaske〜 150 kr.

50 ml flaske〜 250 kr.

Om Bach’s Blomster remedier

Dr. Bachs blomsterremedier består af 38 forskellige essenser, der hver især er knyttet til en bestemt følelsesmæssig eller psykologisk måde at tænke, føle, opleve og reagere på.

Blomsterne hjælper med at give slip på de negative tanker og følelser og dermed genskabe den positive følelsesmæssige harmoni, der bringer os glæde, tillid, sundhed og trivsel – som er vores sjæls naturlige tilstand!

Blomsternes positive magi stimulerer vores iboende muligheder for at helbrede os selv og vitaliserer dermed også vores fysiske krop, så den bedre kan heale sygdom, stress, chok, angst og mistrivsel.

Da vores følelser sidder i lag, som at skrælle et løg, anbefaler jeg, at blomsterterapien forløber over flere måneder, da der efter hver flaske vil være følelser, der nu er integrerede samt andre, der har brug for mere, og nye underliggende følelser, der også har brug for blomstermagien.

Dr. Edward Bach (1886 -1936) var praktiserende læge, der udviklede dette naturlige helbredelsessystem, som er udvundet af usprøjtede og ikke-giftige planter, buske og træer.

Ifølge ham er sygdom en reaktion på forstyrrelse og konflikt mellem sind og sjæl.

“Der findes ingen ægte helbredelse, uden en forandring i livsindstillinger, i sjælefreden
og den indre lykkefølelse”

Citat af Dr. Edward Bach.