Udtalelser

 

“Jeg og min lille familie har haft stor gavn af Pehinelias vidunderlige behandlinger. Vi er blevet testet for fødevareintolerancer, vitamin/mineral behov, fået blomsterterapi og fjernhealing. Og derudover modtaget akutte råd og vejledning ved sygdom.

Pehinelia er en skøn og almoderlig behandler og vi har altid fået den kærligste behandling, man kan ønske sig. Vi har, med hendes hjælp, fuldstændig undgået konventionel medicin til vores, nu 4 årige søn, som stråler af sundhed.

Tak fordi du tager os under dine kærlige englevinger.”

Ea Phillipa, mor til 2 børn på 4 år og 2 måneder.

“Min krop, sjæl, hjerte, ånd & virke har megen glæde og gavn af din vejledning, healing & penduleringer. Særligt Bachs Blomster til Sjælen, homøopati, energetisk frigørelse, hushealing & fjernhealing samt diverse afklarende tests, har givet mig afbalancering og styrke mens jeg har gennemlevet svære kriser og er kommet bedst muligt videre. Tak for din visdom, helheds støtte, hjertelighed & hjertevarme, til mine processer.”

Lothuz Jazmin

“Jeg har blandt andet benyttet Pehinelias vejledning til homøopatiske test for at få hjælp til eksem. I vores familie har vi desuden fået lavet test af både fødevare samt vitaminer/mineraler til 2 af vores unger, som reagerede voldsomt på visse fødevarer emner. Det gav et godt overblik over, hvad de skulle skære ned på eller helt undgå og hvilke kosttilskud der gavnede dem og deres fordøjelse.

Jeg har stor tillid til Pehinelia og til de penduleringer og evner hun råder over.

Hun skaber svar som man kan forstå og komme videre med.

Vi har også fået hjælp til vores hund og katte. Pehinelia er en dygtig formidler”.

Charlotte Fløe

“Jeg blev først opmærksom på vitaminer & mineraler, da jeg blev pescetar. Pehinelia er en fantastik pendulør og med sit pendul, finder hun frem til, hvilke kosttilskud min krop har behov for, for at kunne trives og være sund i blod, nerver og celler etc. Ifølge lægetjek, er min krop som en 18 årig, selvom jeg er 53.

Jeg er dybt taknemmelig for at Pehinelia har hjulpet mig til en sundere udgave af mig selv, ved hjælp af hendes viden og kyndige pendulering.

Jeg kan varmt anbefale hendes metoder, hvis du ønsker en sund & velafbalanceret krop.”

Sheala Laubin

“Rasmus på 8 år, har anvendt både blomsterterapi og homøopatiske dråber, i perioder gennem 3 år. Han har lidt af vokseværk, siden han var ganske lille. Så meget, at jeg gik til til lægen. Lægen mente, at det ikke “kun” var vokseværk – det havde han for ondt til.

Rasmus gennemgik diverse røntgenundersøgelser, men intet gav svar på hans smerter.

Så kontaktede vi Pehinelia og hun testede ham via et billede. Fantastisk at han ikke skulle gennemgå flere undersøgelser. Rasmus får nu cellesalt og har det godt med sin vokseværk. Han mærker selv når det er på vej og beder om dråberne, som både anvendes akut og forebyggende.”

Tina, mor til 3 børn på 10 år (tvillinger) og 8 år.

“Jeg har en 5 år gammel hund, Bella, som flere gange har haft voldsomme epileptiske anfald. Dyrlægen anbefalede at vi så tiden an og ellers var det sløvende medicin, resten af livet. Jeg kontaktede Pehinelia, som testede ind på Bella, via et foto af hende. Årsagen lå i et tidligere, voldsomt chok, samt angst for at blive forladt. Der blev via test, udvalgt Bachs Blomsterterapi og 3 forskellige homøopatiske lægemidler, til dagligt brug. Jeg fik også kost- og ernæringsråd samt vitamintilskud til Bella. Hun er blevet fjernhealet og det er gået over al forventning – vi har nu flere måneders anfaldsfrihed bag os.”

Grethe, ejer af 5 år gammel labrador retriever