Mit eget Univers

Min passion har i mere end 30 år været alternativ behandling og det spirituelle univers. 

Livets vej bragte mig som helt ung en 3-årig uddannelse på det, der dengang hed Den Danske Healerskole. Min store sensitivitet har siden ført mig gennem livet med diverse kurser i blandt andet kinesiologi- og selvudvikling, og jeg fornyer, til stadighed, mig selv og mine evner via workshops & online kurser.

Desuden har jeg stor viden og erfaring inden for homøopati, naturmedicin og kosttilskud, da jeg også har arbejdet i helsekostbutikker i 8 år inklusiv et kapitel med selvstændig helsebutik.

At hjælpe andre mennesker giver næring til min sjæl, og jeg har derfor haft mange klient sessioner gennem årene. Jeg er ydmyg og taknemmelig for at få lov til at hjælpe andre med de evner, jeg har fået med mig på jorden.

Det er netop det, der driver mig, og får min sjæl til at danse.

Jeg er en lysenergi arbejder og bruger derfor udelukkende lysets kærlige & healende energi samt hjælp fra englenes verden.

Jeg fik mit første pendul som barn af min farfar, og det har derfor altid været mit naturlige redskab. Min niche er at kunne hjælpe andre op i en højere frekvens, så livet og dets udfordringer kan ses i et mere positivt lys 〜og dermed bedre kan rummes &  heales.

Du er meget velkommen her i min hyggelige klinik på Fyn, men også altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller andet.

Alle mine tests foregår via fjern pendulering ud fra foto samt fulde navn, og jeg behandler både voksne, børn & dyr.

Hjerteligst,
Pehinelia Seklair