Homøopatiske lægemidler & cellesalte

 

Homøopati arbejder ud fra, at det ikke er sygdommen, men derimod det syge menneske og selve årsagen, der skal behandles, for at kroppen kan helbrede sig selv.

Du får svar på test af, hvilke naturlige homøopatiske midler samt rette doseringer, der er mest gavnlige og på bedste vis kan hjælpe din krop, organer og psyke til mulighed for selvhelbredelse.

Homøopatisk test koster 500 kr.

Om homøopatiske lægemidler


Homøopatiske lægemidler er kemifrie og udvindes af naturlige stoffer fra plante-, mineral – og dyreriget. Gennem en særlig fortyndings proces/potensering, forstærkes lægemidlernes virkning. De virker ud fra lighedsprincippet; at lige helbreder lige.

Eksempel: En plante, der udløser kløe, vil i homøopatisk form virke kløestillende.

De kan kombineres med traditionel lægeordineret medicin og er uden bivirkninger.

Hos nogle kan der eventuelt opstå en førstegangs forværring af symptomerne; dette er dog et godt tegn på, at kroppen er gået i gang med udrensning af årsagen.

Bliver det for voldsomt, stopper man bare indtaget et par dage og starter derpå op med 1/2 dosis, som langsomt optrappes igen.

Homøopatiske midler er oftest i dråbeform i enten flaske eller ampuller, som indtages direkte eller i lidt vand, og holdes i munden ca. 1 minut, så de optages hurtigt gennem mundens slimhinder.

De må ikke komme i berøring med metal og skal helst tages enkeltvis ca. 20 min uden for måltider og tandbørstning. Kan evt hældes i en vandflaske og drikkes i løbet af dagen.

Homøopatien har eksisteret i flere hundrede år og blev grundlagt af Dr. Samuel Hahnemann i år 1790.

Han var læge, filosof og farmaceut, men mente, at han nærmest tilførte mennesker nye sygdomme via alle de bivirkninger, som den almindelige lægelige medicin udløste, og han udviklede derfor de homøopatiske lægemidler.

I Danmark er homøopatien ikke særligt udbredt, de er dog, ligesom konventionelle  lægemidler/medicin omfattet af lægeloven, og godkendes og registreres af Lægemiddelstyrelsen. I andre lande, bla Tyskland, Holland, Frankrig og Belgien kan de, på lige vis, købes på apoteker.

 

Om cellesalte

I vores vestlige livsstil, med stress, konstante sansepåvirkninger, manglende søvn & bevægelse samt dårlig ernæring, er behovet for mineraler og salte større end nogensinde.

Det særlige ved cellesaltene er, at de både nærer cellerne direkte, samtidig med at de stimulerer & aktiverer kroppens evne til at optage og udnytte mineraler & salte fra kosten

De 12 klassiske cellesalte, der består af mineraler & salte, er også udviklet i homøopatisk, flydende form, i flere potenseringer.

Cellesaltene blev udviklet allerede i 1800-tallet, af den tyske læge William Heinrich Schüssler (1821-18989)

På baggrund af analyse af celler og deres kemiske processer, opdagede han, hvilke mineraler og salte, der danner grundlag for alle levende processer i både planter, dyr & mennesker.

“Uden salte intet liv”

Citat :  William Heinrich Schüssler.