Vitaminer & Mineraler 〜 Kosttilskud

 

Da jorden efterhånden er så udpint, er der slet ikke den mængde vitaminer og mineraler i vores fødevarer, der tidligere var 〜 uanset om vi spiser økologisk eller ej.

Mange har desuden store udfordringer med fordøjelsen og tarmsystemet, som også gør det sværere at optage disse vigtige næringsstoffer udelukkende fra kosten.

Det er desuden meget vigtigt at styrke vores immunforsvar i forhold til virusser og bakterier samt generelt smitsomme sygdomme, hvilket kosttilskud er rigtig gode til at hjælpe os med.

Der findes i dag et kæmpe marked af kosttilskud, så igen er det vigtigt at huske på, at vores systemer og kroppe er individuelle, og det derfor kan være en stor fordel for dig at vide lige nøjagtigt hvilke behov din krop har 〜 og i hvilken form og dosis, du bedst optager det.

 

Test for vitaminer & mineraler & kosttilskud

Hele vores krop, organer, immunforsvar, hormonsystem og psyke har brug for tilpas dosis af optagelige vitaminer og mineraler for at kunne fungere optimalt.

Du får en test af samtlige vitaminer/mineraler og eventuelle andre kosttilskud. Derudover får du svar på hvilke tilskud din krop mangler, som er mest optimale og optagelige for dit system, samt hvilken dosis, der er den helt rette for dig & din krop.

Testsvar sendes til dig via sms eller mail og koster 500 kr. 

Fødevaretest

Flere, både voksne og børn, oplever allergier og intolerance over for bestemte fødevarer, hudplejeprodukter mm.

Det kan eksempelvis vise sig som hududslæt, eksemer, fordøjelsesforstyrrelser og mistrivsel. Hos børn kan symptomerne blandt andet være mavesmerter, børneeksem, ørepine, luftvejslidelser samt adfærdsforstyrrelser.  

Du modtager en fuld fødevaretest på de fleste fødevareemner i både rå, tilberedt og økologisk form, samt test af hudpleje- og vaskemidler mm. Du får dermed et samlet billede af, hvad der gør din krop sund & happy samt hvad den ikke trives med.

De 4 siders skema med afkrydsning af testsvar sendes til dig via mail eller post og koster 600 kr.